Om vending…..

Om vending…..

VENDING er et internationalt ord, som samler begreberne automater og automatisk forplejning. Med andre ord, alt hvad der drejer sig om at trække mad eller drikke fra en automat.

VENDING er driftsikkert, prisfornuftigt, åbent 24 timer i døgnet og udbyder en bred vifte af produkter, som tilfredsstiller medarbejdernes og/eller kundernes daglige behov.

VENDING tilbydes skræddersyet til både store og små behov. Automaterne placeres direkte på forbrugsstedet – ved siden af produktionsanlægget, i administrationen, i butiksområdet.

Kort sagt:

VENDING garanterer tidsbesparende, nem og bekvem betjening.

Aldrig_lukket1

Hvorfor vælger firmaer VENDING

Vores undersøgelser viser at tilfredshedsgraden er særdeles høj blandt firmaer der idag har automatforplejning. De svar vi typisk får er at VENDING er Nemt og Bekvemt.

VENDING giver en mulighed for at udvide sortimentet.

VENDING giver en hurtigere betjening af personalet – ingen kø ved disken.

VENDING er tidsbesparende for personalet – forplejningsautomaten placeret hvor behovet er, og giver samtidig mindre oprydning.

Døgnåbent – VENDING er specielt velegnet ved skifteholdsarbejde og flextid, hvor kantinen ikke altid har åbent.

VENDING er en professionel løsning med en høj grad driftsikkerhed, der samtidig har indbyggede systemer for energibesparelse, forhindring af kortslutning og medfølgende brandrisiko.